تاثیر فوم پلی اتیلن بر انتقال حرارتی
فوم پلی اتیلن بر روی هدایت حرارتی یک تاثیر فوقالعاده می گذارد. از بین رفتن انرژی به ویژه در ساختمان های صنعتی و مسکونی یکی از دلایل اصلی افزایش مصرف انرژی است.
بدون شک هیچکس از اینکه قبض هزینه های انرژی او عدد بالایی را نشان دهد احساس خوبی نمی کند و به دنبال راه حل پایین آوردن آن می رود. استفاده از عایقها یکی از این راه حلها است. بهبود خصوصیات حرارتی متریال عایقها یک روش اساسی برای کاهش اتلاف انرژی می باشد. فوم های پلیمری به عنوان موادی با عایق حرارتی عالی معرفی می شوند.
فوم پلی اتیلن یکی از این فومها به حساب می آید.
خصوصیات فوم مثل تراکم فوم، اندازه سلول و ضخامت دیواره سلولی بر هدایت حرارتی کلی فوم تاثیر می گذارد. بررسی ها نشان می دهد با کاهش اندازه سلول و افزایش ضخامت دیواره سلولی میزان هدایت حرارتی به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند.
تاثیر فوم پلی اتیلن بر انتقال حرارتی
مقاله پیشنهادی: “ویژگی فوم پلی اتیلن”
انواع جریان های حرارتی برای فوم پلی اتیلن
در این قسمت با جریان هایی که فوم پلی اتیلن با آن روبرو می شود، آشنا شویم. این مهم است که بدانید گرما چطور انتقال پیدا می کند. گرما توسط رسانا، تابش و همرفت یا ترکیبی از هر سه منتقل می شود. گرما همیشه از منطقه گرم تر به منطقه سردتر انتقال می یابد. یعنی می توان به این صورت گفت که همیشه به دنبال تعادل است. هرچه اختلاف دما بیشتر باشد گرما سریع تر انتقال پیدا می کند.
در حالت هدایت برای انتقال گرما نیاز به ماده است. برای مثال لوله ای که در آن آب گرم جریان دارد را در نظر بگیرید. گرما از طریق سطح لوله به بیرون منتقل می شود. سرعت انتقال دما به حرارت آب درون لوله و جنس لوله بستگی دارد.
لازم به ذکر است که لوله های فلزی گرما را سریع تر منتقل می کنند. در حالت همرفت گرما از طریق خود گاز یا مایع گرم انتقال پیدا می کند و در تابش انرژی گرمایی به صورت تابش یا اشعه مادون قرمز منتقل می گردد. برای مثال لوله ی آب سردی را در نظر بگیرید که در بیرون از ساختمان قرار دارد و به آن نور خورشید می تابد و باعث گرم شدن آب درون لوله می شود.
شما می توانید ویدیو فوم پلی اتیلن را در کانال آپارات ما مشاهده فرمایید.
لیست قیمت و مشخصات فنی فوم پلی اتیلن