در محتوای پیشین با تعاریف فضای استدیو و کاربریهای متفاوت آن آشنا شدهاید. در این محتوا قصد داریم، انواع استودیو و استدیو حرفهای و استدیو نیمهحرفهای را بررسی کنیم.
انواع استودیو
همانطورکه پیشتر گفته شد، استودیو تعاریف و معانی مختلفی از فضا را شامل میشود اما در حالت کلی استدیو را میتوان به دو دسته اصلی تقسیم کرد.
استودیو حرفه ای از انواع استودیو
یکی از انواع استودیو، استدیو های حرفهای هستند. در واقع استودیوهای حرفهای فضاهایی هستند که برای ضبط محتواهای خاص ایجاد میشوند؛ مانند استودیوهای صداوسیما ، استودیو رادیو ، گاها استودیو های دوبلاژ ، استودیو ضبط ارکستر برای موسیقی و غیره .
- در این استودیوها کیفیت صدا بسیار مهم است ، و فضا باید مهندسی صدا شده باشد .
نمونههای استودیوهای حرفه ای
-
آموزشگاه های موسیقی
-
استودیو ضبط صدا از انواع استدیو
-
استودیو ضبط موسیقی
-
استدیو آهنگسازی
-
استدیو میکس و مسترینگ
مشخصات فنی فوم شانه تخم مرغی+ قیمت
استودیو نیمه حرفه ای از انواع استودیو
نوع دیگری از انواع استودیو، استدیوهای نیمه حرفهای هستند. در حقیقت میتوان گفت که این فضاها به حساسیت استودیو های حرفه ای نیستند. نه اینکه بتوان گفت کیفیت یا مهندسی صدا در این فضاها مهم نباشد اما به شدت فضاهای حرفه ای ، حساسیت بالایی در این مورد برای استدیوهای نیمه حرفهای لحاظ نمیشود. این نوع استودیوها بیشتر برای ضبط محتواهای شبکه های اجتماعی ، ضبط پادکستها ، تیزرهای معمولی و … استفاده میشوند .
نمونههای استودیوهای نیمه حرفه ای
-
استودیو پادکست
-
استدیو استریم از انواع استدیو
-
استودیو کلاس آنلاین
-
استودیوهای هنرجوهای موسیقی
-
اتاق تولید محتوا از انواع استودیو
مقاله پیشنهادی: “صفحه جامع صفرتاصد استودیو “
وجه تمایز انواع استودیو نیمه حرفه ای و حرفه ای
وجه تمایز انواع استودیو نیمه حرفه ای و حرفه ای، این است که هر فضا را میتوانیم به راحتی به این استودیو نیمه حرفه ای تبدیل کنیم. تنها کافی است مطابق نیازی که داریم ، فضا را شناسایی کنیم .
نکته مهم
نکته بسیار مهم این است که در ذهن بسیاری از افراد با دیدن عکسها و ویدیوهای منتشر شده از انواع استودیو در فضای مجازی، دو تفکر اشتباه ایجاد می شود.
- نخستین دیدگاه اشتباه این است که افراد تصور میکنند که برای راه اندازی استودیو نیاز به صرف هزینه بسیار گزاف است و پیرو همین تفکر اشتباه نهایتا از راه اندازی استودیو شخصی منصرف میشوند. اما آنها به راحتی میتوانند با یک جستجوی ساده در اینترنت ابزارها و تجهیزات ضروری استودیو را با قیمت های مناسب تری پیدا کنند و با خرید وسایل موردنیاز خود با توجه به نیازشان، هزینه های ایجاد استودیو را کاهش دهند.
- دیدگاه اشتباه دوم این است که افراد تصور میکنند که استفاده و بهکارگیری از ابزار و تجهیزات گران قیمت، ضامن کیفیت خوب و بالای تولیدات آنهاست. این نیز یک تفکر غلط است و کیفیت یک کار بیش از ابزار های گران، به تخصص و شناخت شما از موسیقی و قدرت شما در هر یک از بخش های ساخت موسیقی از جمله تنظیم و میکس و مسترینگ بستگی دارد. پس در نتیجه اگر محدودیت مالی دارید در ابتدا میتوانید ابزار های ارزان تر و یا حتی دست دوم تهیه نمایید و پس از آن به مرور زمان دستگاهها و لوازم استودیو موسیقی خود را حرفه ای تر کنید.
نتیجه گیری
هرچند در این دسته بندی انواع استودیو در دسته های جداگانهای قرار میگیرند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و قدرت کامپیوتر بسیاری از سازهای زنده دنیا را می توان شبیه سازی نمود و فارغ از حرفهای بودن کار آن را به وسیلهی تجهیزات جایگزین تولید کرد. این موضوع باعث شده است بسیاری از تولید کنندگان موسیقی به دنبال استودیوی خانگی باشند. افراد آماتور و حرفه ای می توانند با بهرهگیری از این امکانات، به تنهایی و به سادگی، کارهایی باکیفیت بالا را در محیطی از یک اتاق شخصی تا یک استودیو حرفه ای تهیه و تولید نمایند.
-
راهنمای محتوای استودیو
با کلیک کردن روی هر عنوان داخل جدول، میتوانید به مطالب آن،دسترسی پیدا کنید.
|
برای مشاهده محصولات مرتبط با استودیو کلیک کنید.